Dit project situeert zich op een uitermate goeie & centrale locatie, vanuit deze locatie is er een vlotte verbinding naar de autostrade oprit Deerlijk, alsook naar de Gentseweg...
Door de nabijheid van een bushalte is er ook de mogelijkheid om vlot te reizen met het openbaar vervoer.

Oppervlakte bouwgrond: 1655.33m²
Totale bruto oppervlakte woning: 259.50m²
Carport: 21.48m²

Zwembad: 49m²

Deze unieke nieuwbouw villa met een perceeloppervlakte van maar liefst 1655 m² is gelegen op een uiterst rustige en discrete locatie in Desselgem. De villa met een bewoonbare oppervlakte van 259 m² is voorzien van alle comfort en luxe..
De uitstraling is strak, maar uiterst stijlvol. De schitterende tuin met verzicht, vijver en zwembad is een oase van rust.

Gelijkvloerse verdieping (141,20 m²):
Gelijkvloers bestaat de woning uit een grote leefruimte met open keuken, een living, eetruimte, bureau, toilet en berging. De keuken kan nog volledig op maat gekozen worden.
Er is veel lichtinval door de vele raampartijen, hier kijk je uit op de velden.

Eerste verdieping (118,30 m²):
De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers, een dressing, een apart toilet en een bergruimte. De tweede badkamer en dressing is een suite met de grootste slaapkamer. Ook de badkamers kunnen nog volledig zelf gekozen worden.

Carport (21,48 m²):
De carport biedt parkeerplaats van twee personenwagens en beschikt ook over een afgesloten bergruimte voor het plaatsen van fietsen en stockeren van materialen.

Zwembad (49 m²):
Bij de woning is een groot zwembad voorzien aan de zijkant van de woning. De zwembadtechnieken bestaan uit een warmtepomp, zwembadafdekking, zwembadverlichting en alle nodige technische installaties, deze zijn voorzien in een aparte berging aan de woning.

Tuin, oprit, terras en vijver:
Aan het begin van de oprijlaan wordt een geautomatiseerde poort voorzien met latjes. Discretie troef dus. Zowel oprit, tuin en terras worden volledig aangelegd. De omheining van het perceel kan nog besproken worden.

Extra troeven:

- De woning is voorzien van zonnepanelen, berekend volgens het EPB.
- Ventilatiesysteem type D.
- Vloerverwarming over de volledig woning.
- Verwarming met warmtepomp.
- E-peil van maximaal 30 en S-peil van maximaal 28.
- Regenput 10.000l

Het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw is in dit project van toepassing, indien u als koper voldoet aan de vooropgestelde voorwaarden.

Villa

Sprietestraat 61

8792

Joyce

Interesse in dit pand? Joyce helpt je graag!

joyce@deleersnyderbvba.be T +32 (0) 56 61 45 61
Beschikbare units
Lot Bewoonbare opp. Grondopp. Slpk Plannen Form
Villa
259.50 m²
1655.33 m²
3

(*) prijzen zijn exclusief kosten